Small talk kort

Small Talk – Big Questions #1 – Den Blå – Samtalekort

Small Talk – Big Questions #1 – Den Blå – Samtalekort – Fra 5 år

Velkommen til Small Talk Big Questions’ univers – det lille spil med den store effekt. Følg med på Instagram på @smalltalkbigquestions.dk og @katjabbro som …

Small Talk – Big Questions spillet består af 71 spændende samtalekort, med gode  spørgsmål til dig og dine venner og bekendte. Small Talk samtalespillende henvender sig til både børn, unge og de voksne, alle kan være med!Small Talk – Big Questions er samtalekort der sætter fokus på den gode samtale og  nærværet. Tag en

Small Talk Big Questions Datenight – Spil – Bog & idé

Small Talk – big questions | Spil | Bog & idé

Samtalekortspillet “Naturkort” fra Small Talk – Big Questions, er samtalekort for hele familien, med 69 spørgsmål og 69 aktiviteter til naturen.

Køb Small Talk – big questions | Brætspil | Small Talk – Big Questions® Date night er udviklet til kommende og eksisterende par, så I ikke taler om det samme hver gang. Er lavet til at passe perfekt i tas

Small Talk – Big Questions: Grøn → Køb det billigt i dag!

Small Talk – Big Questions: Grøn – Lær hinanden bedre at kende. Hyggeonkel – lave priser og dag-til-dag-levering lige til døren!

Small Talk – Big Questions | Digital Detox

Small Talk – Big Questions 3 – Legeakademiet

Small Talk – Big questions nr 3. Køb hos Legeakademiet.

Genial æske med 71 spørgsmål til turen. Ingen rigtige eller forkerte svar, og gælder fra 6 år. Blik klogere på jer selv – klik her.

Small Talk | De kendte samtalekort til til børn og voksne

Small Talk | De kendte samtalekort til til børn og voksne | køb her

Small Talk kortene giver anledning til gode og spændende samtaler i både skolen, på arbejdet og i hjemmet. Lær hinanden endnu bedre at kende.

Small Talk Big Questions – NEYE

Small Talk: Big Questions – Naturkort (Dansk/Eng)

Small Talk: Big Questions – Naturkort (Dansk/Eng)– Spilforsyningen

Samtalekortspillet “Naturkort” fra Small Talk – Big Questions, er samtalekort for hele familien, med 69 spørgsmål og 69 aktiviteter til naturen. Spillet kan bruges både i familien og i undervisningssammenhæng, og kan spilles af voksne og børn fra ca. 4 år. Sebastian Klein har lavet de tre første spørgsmål.

Small Talk Big Questions – Find hele udvalget online!

Small Talk Big Questions er samtalespil til dig som ønsker bedre kommunikation, uanset om det er med venner, familie eller i skolen.

Keywords: small talk kort