Hjerteløber app

Bliv hjerteløber – Hjertestarter.dk

Bliv hjerteløber

Download Hjerteløber-app til Android. Når du har downloadet appen og oprettet en bruger, er du tilmeldt TrygFonden Hjerteløber.

Sådan indstilles din smartphone til hjerteløber-appen

Sådan indstilles din iPhone til hjerteløber-appen · 1. Log ind. Åbn appen, og log ind, hvis du ikke er det. · 2. Vælg “Indstillinger” · 3. Grønne flueben eller …

Hjerteløber – Hjertestarter.dk

Hjerteløber

TrygFonden Hjerteløber organiserer frivillige, som melder sig til at yde hjertelungeredning og bringe hjertestartere ud, når der er hjertestop i nærheden.

Din guide til hjertestarter og akuthjælp apps (fx. hjerteløber)

Vi har samlet nogle af de bedste apps til alarmering, oplysning af lokation og førstehjæp i én samlet apps-guide.

TrygFonden Hjerteløber i App Store – Apple

Som hjerteløber melder du dig frivilligt til at løbe ud med en hjertestarter og yde livreddende førstehjælp, hvis der sker et hjertestop i nærheden af dig.

TrygFonden Hjerteløber – Apps i Google Play

Som hjerteløber kan du redde liv. Som hjerteløber melder du dig frivilligt til at løbe ud med en hjertestarter og yde livreddende førstehjælp, hvis der sker …

Som hjerteløber kan du redde liv!

Bliv frivillig hjerteløber | App kan redde liv – Download

Som hjerteløber melder du dig igennem TrygFondens Hjerteløber app frivilligt til at løbe ud med en hjertestarter og yde livreddende førstehjælp, …

Som frivllig hjerteløber kan du hjælpe med at redde liv ved blot at downloade og tilmelde dig TrygFondens hjerteløber app. Læse mere om emnet og app’en her.

Hjertestarter app – Kender du de apps der redder liv? – First-8.dk

Hjertestarter app – Kender du de apps der redder liv? – First-8.dk | First-8

Hjerteløber-App: Hvis der sker et hjertestop, handler det om hurtigst at igangsætte hjerte-lunge-redning. Hvert år rammes cirka 10 danskere om dagen af …

Hvor mange apps har du på din smartphone? 10, 15, 20 måske flere? Hver app har sit formål, men har du en hjertestarter app? Her er 3 apps som kan redde liv.

Frivillig Hjerteløber i Region Syddanmark

Du kan blive Hjerteløber – Hjerteløberne bliver kaldt ud via app og hjælper kun til ved hjertestop.

Som frivillig Hjerteløber er du med til at redde liv i dit nærområde.

Hjerteløber – Smørum Golf

Meld dig som hjerteløber gennem den fikse app til din smartphone. Initiativet er et projekt fra Trygfonden for at redde flere liv. (FOTO: TRYGFONDEN).

Tag et kig på vores hjemmeside, hvor du kan få oplysninger om Danmarks største golfklub, og den eneste, der har Toptracer Range installeret. Du kan også tilmelde dig Nyhedsbrevet, så du altid ved, hvad der sker i golfklubben.

Keywords: hjerteløber app